Tielen is een muziekdorp. En dat willen het gemeentebestuur en de cultuurraad van Kasterlee in de verf zetten met het project Tielen Muziekdorp. Omdat het huidige logo verouderd is, lanceren we een wedstrijd om een nieuw logo te ontwerpen. De winnaar wordt beloond met Kastelse cadeaubonnen ter waarde van 250 euro.

Het logo moet door zijn visuele uitstraling bijdragen tot de herkenbaarheid van Tielen Muziekdorp. Het zal gebruikt worden bij de communicatie rond het project en door de Tielense verenigingen wanneer ze muzikale activiteiten organiseren. Iedere creatieve geest mag deelnemen en meerdere ontwerpen indienen.

Het is belangrijk dat het logo bruikbaar goed herkenbaar en leesbaar is, dat het ook in zwart-wit en in verschillende formaten gebruikt kan worden. Je kan je ontwerp elektronisch indienen tot 30 september 2016 in AI-, EPS- of PSD-bestand. Het volledige reglement vind je terug op www.kasterlee.be, kijk bij vrije tijd, vrijetijdsaanbod, cultuur.

Het project Tielen Muziekdorp zal lopen van 1 juli 2017 tot 2 september 2018. Een werkgroep organiseert activiteiten en acties die ervoor zullen zorgen dat jong en oud (opnieuw) aangestoken worden met de Tielense muziekmicrobe.

Info: cultuurdienst – Markt 1 – 2460 Kasterlee – Tel: 014 85 99 22 – cultuur@kasterlee.be